Projektoros ébresztőóra - multifunkciós » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Projektoros ébresztő óra – multifunkciós

19.050 Ft (Bruttó) 15.000 Ft (Nettó)

2 készleten (utánrendelhető)

Projektoros ébresztőóra – multifunkciós

A projektoros ébresztőóra egy olyan eszköz, amely számos előnnyel rendelkezik a legfontosabb információk eléréséhez. A termék specifikációja számos praktikus és hasznos funkciót tartalmaz, amelyek megkönnyítik mindennapi életedet.

Az eszköz kvarcórával van felszerelve, így pontos időtartamot biztosít Önnek. Emellett a beépített dátum és hétköznap kijelző segítségével mindig tájékozott lehet az aktuális dátumról és a hétköznapokról.

Az öröknaptár funkcióval nem kell aggódnia a dátumok beállítása miatt, mivel az ébresztőóra automatikusan kijelzi az aktuális dátumot. Ez különösen praktikus és kényelmes lehet, ha gyakran elfelejti a dátumot állítani az óráin.

A 12/24 órás időkijelzés lehetővé teszi, hogy a Önnek megfelelő időformátumot válassza. Ez azt jelenti, hogy könnyedén átválthatja a 12 órás vagy a 24 órás formátum között, attól függően, melyiket részesíti előnyben.

Az ébresztés szundi funkcióval olyan opciót kap, amely lehetővé tesz néhány extra percet az ágyban, mielőtt teljesen felébredne. Ez nagyon hasznos lehet, különösen reggelente, amikor szívesen adna magának egy kis pihenőidőt az ébresztés után.

Az ébresztőóra továbbá rendelkezik beltéri hőmérséklet és nedvességmérővel. Ez lehetővé teszi, hogy mindig nyomon kövesse a szobája hőmérsékletét és nedvességtartalmát, ami kényelmes és fontos információ lehet a komfortérzete szempontjából. A hőmérséklet trend jelző pedig segít abban, hogy lássa, hogyan változik a hőmérséklet az idő múlásával.

További praktikus funkciók

Az ébresztőóra további praktikus funkcióval rendelkezik, nevezetesen a max/min feljegyzéssel. Ez lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse a legmagasabb és legkisebb mért értékeket a hőmérséklet és a nedvesség terén. Ez különösen hasznos lehet, ha érdekli, hogy milyen extrém értékek voltak a szobájában.

Az időjárás-előrejelzés ikonokat kivetítő funkcióval mindig tájékozott lehet az aktuális időjárási körülményekről. Az ébresztőóra kivetíti az időt és az időjárás-előrejelzés ikonját, ami lehetővé teszi, hogy egy pillantással megismerje a várható időjárási viszonyokat.

A termék LED háttérvilágítással rendelkezik, így akár sötétben is könnyedén leolvashatja az óra képernyőjét. Ez a funkció különösen hasznos lehet éjszaka, amikor szeretne egy pillantást vetni az órájára anélkül, hogy felkapcsolná a fővilágítást.

Az ébresztőóra kompakt mérete (116 x 65 x 142 mm) lehetővé teszi, hogy könnyedén elhelyezze a szobájában anélkül, hogy sok helyet foglalna. Így akár éjjeliszekrényen vagy asztalon is kényelmesen elfér.

Összességében ez a projektoros ébresztőóra kiváló választás lehet, ha szeretne egy olyan eszközt, amely nemcsak pontos időt mutat, hanem számos hasznos funkcióval is rendelkezik. Legyen szó a dátum kijelzéséről, az ébresztés szundi funkciójáról, a beltéri hőmérséklet és nedvességmérésről vagy az időjárás-előrejelzésről, ez az ébresztőóra minden szükséges információt biztosít Önnek. A kompakt mérete és az AC-adapter lehetősége további előnyöket jelentenek, amelyek megkönnyítik mindennapi életét.


Specifikáció

 • Kvarcóra
 • Dátum és hétköznap kijelző
 • Öröknaptár
 • 12/24 órás időkijelzés
 • Ébresztés szundi funkcióval
 • Beltéri hőmérséklet °C/°F-ban
 • Beltéri nedvességmérő
 • Max/Min feljegyzés
 • Hőmérséklet trend
 • Kivetítés: idő és időjárás-előrejelzés ikon
 • Időjárás-előrejelzés időjárási szimbólummal
 • LED háttérvilágítás
 • Méret: 116 x 65 x 142 mm
 • Elemek: 2 x AAA Micro, LR 03 (AC-adapter mellékelve)

További információk

Tömeg 2 kg
TOP