Ultrahangos rágcsáló riasztó - 200 m2 » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Ultrahangos rágcsáló riasztó – 200 m2

13.970 Ft (Bruttó) 11.000 Ft (Nettó)

3 készleten (utánrendelhető)

Ultrahangos rágcsáló riasztó – 200 m2

Az ultrahangos rágcsáló riasztó megvédi ingatlanját a különböző rágcsálóktól, vegyszermentes és állatbarát megoldás, ezért szinte bárhol alkalmazható.

Ez a riasztó ideális választás bármilyen helyiségben, legyen az otthon, iroda, raktár vagy üzlethelyiség. Az eszköz hatékonysága akár 200 m2 területen is biztosított, ezért nyugodtan alhat éjszaka, anélkül hogy aggodalomra adna okot.

Egyik legfontosabb előnye, hogy vegyszermentes módszerrel működik. Nem kell aggódnia az agresszív vegyszerek vagy mérgező anyagok használata miatt, amelyek károsíthatják az embereket vagy a háziállatokat. Az ultrahangos rágcsálóriasztó kizárólag hanghullámokat használ a rágcsálók távoltartására, ami környezetbarát és emberbarát megoldást kínál.

Az eszköz egyszerűen használható, csak csatlakoztassa a 230 V AC / 50Hz adaptert, és helyezze a kívánt helyre. A kompakt méretei (140 x 82 x 68 mm) lehetővé teszik, hogy diszkréten elhelyezze bármilyen belső térben. Választhat a fekete és szürke szín között, amelyek könnyen illeszkednek a környezetbe.

A ultrahangos rágcsáló riasztó teljesítménye 1,5 W, és a beállítható frekvencia 30-50 kHz között van. Ezek a hanghullámok a rágcsálók számára zavaróak és kellemetlenek, így a területüket elkerülik. Emellett az ultrahangos technológia hatékonyan távol tartja a kártevőket anélkül, hogy a háziállatokra vagy az emberekre káros lenne.

Az eszköz csendes és észrevétlen, így nem zavarja a mindennapi tevékenységeket, vagy a háziállatokat sem. Emellett a berendezés beltérre tervezett, így ideális a lakásokban vagy irodákban történő használatra. Kompakt méreteinek köszönhetően könnyen elhelyezhető a kívánt helyen anélkül, hogy feltűnne vagy zavaró lenne a környezetben.

Biztosítsa az ingatlanja védelmét az ultrahangos rágcsálóriasztóval, és élvezze a békés és nyugodt légkört. Ez a hatékony, vegyszermentes és állatbarát megoldás segít megőrizni az egészséges környezetet otthonában vagy munkahelyén. Ne engedje, hogy a rágcsálók veszélyeztessék az életminőségét és a nyugalmát. Válassza az ultrahangos rágcsálóriasztót, és élvezze az a használatból fakadó eredményt!


Specifikáció:

  • Max. 200 m2 nagyságú területen használható hatékonyan
  • Vegyszermentes módszer
  • Kizárólag beltérben használható
  • Teljesítmény: 1,5 W
  • Frekvencia: 30 – 50 kHz
  • Tápellátás: 230 V AC / 50Hz adapter
  • Szín: fekete és szürke
  • Méretek: 140 x 82 x 68 mm

További információk

Tömeg 2 kg
TOP