Wellness gőzgenerátor - 9kW » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Wellness gőzgenerátor – 9kW

139.700 Ft (Bruttó) 110.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: LT-90 Kategóriák: ,

Wellness gőzgenerátor – 9kW

A wellness gőzgenerátor használatával hatékonyan állíthat elő gőzt akár otthonában is. Ez a kiváló minőségű eszköz lehetővé teszi, hogy hatékonyan előállítsa a gőzt, és élvezhesse a wellness élményt akár a saját fürdőszobájában.

A wellness gőzgenerátor kiváló teljesítménnyel rendelkezik, így gyorsan és hatékonyan előállítja a gőzt otthonában. A 9 kW-os teljesítményének köszönhetően rövid idő alatt eléri a kívánt hőmérsékletet, így gyorsan élvezheti a kényeztető és pihentető gőzfürdőt. A 230V feszültségnek köszönhetően könnyen csatlakoztatható a meglévő elektromos hálózathoz.

A gőzgenerátor úgy lett tervezve, hogy akár otthoni és a kisebb méretű helyiségek számára is egyaránt jól használható legyen. Ajánlott helyiség mérete 8-11m3, így tökéletesen alkalmas akár a saját fürdőszobájában történő használatra is. A kompakt méret (44,5 x 18,2 x 31,3 cm) lehetővé teszi a könnyű telepítést és a diszkrét elhelyezést a fürdőszobában.

A gőzgenerátor széles hőmérséklet tartománnyal rendelkezik, így Ön szabályozhatja a gőzfürdő hőmérsékletét az egyéni igényei szerint. A 35-55°C közötti tartomány lehetővé teszi, hogy kiválassza a legmegfelelőbb hőmérsékletet a relaxációhoz vagy a gyógyuláshoz. Állítsa be a kívánt hőmérsékletet, és élvezze a forró gőz által nyújtott előnyöket.

A termék magas teljesítménye garantálja a gyors és hatékony gőzképzést, így Ön kevesebb időt tölt a várakozással, és több időt tölthet a pihenéssel és relaxációval. A gőzgenerátor kompakt mérete lehetővé teszi a könnyű telepítést akár bármilyen fürdőszobában, még akkor is, ha korlátozott hely áll rendelkezésre.

A wellness gőzgenerátor tökéletes kiegészítője lehet a fürdőszobájának, és biztosítja a luxus wellness élményt otthonában. Élvezze a kényeztető gőzfürdőt, amely felmelegíti és ellazítja testét és lelkét. Pihenjen, és élvezze a stresszmentes pillanatokat a saját otthonában, ahol kiszakadhat a mindennapi élet zajából.

Ez a berendezés nem csak a testet, hanem a lelket is ellazítja. A gőzfürdők lehetőséget nyújtanak arra, hogy elmerüljön a mély relaxáció állapotában, és elűzze a mindennapi problémákat és feszültségeket.

Ne habozzon tovább, szerezzen be egy wellness gőzgenerátort, és élvezze a wellness világát otthonában!


Specifikáció

  • Teljesítmény: 9kW
  • Feszültség: 230V
  • Helyiség ajánlott mérete: 8-11m3
  • Méret: 44.5 x 18.2 x 31.3 cm
  • Hőmérséklet tartomány: 35-55°C

 

További információk

Tömeg 15 kg
TOP