Box állvány, boxkörte, reflexlabda állvány - fekete » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Box állvány, boxkörte, reflexlabda állvány – fekete

146.050 Ft (Bruttó) 115.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Box állvány, boxkörte, reflexlabda állvány – fekete

A box állvány, boxkörte, reflexlabda állvány használata lehetővé teszi a hatékony és változatos edzés elvégzését. Ez a tökéletes kombináció lehetővé teszi számára, hogy folyamatosan kihívások elé állítsa magát, miközben megerősíti az izmait és javítja a reakcióidejét.

Az állvány magassága állítható, így könnyedén testre szabhatja az edzését saját maga számára. Legyen szó akár magas intenzitású edzésről vagy alacsonyabb intenzitású kardió gyakorlatokról, az állvány mindig a segítségére lesz. A magasság tartománya 1,2 és 1,9 méter között van, így bármilyen testmagasság és edzettségi szint mellett használhatja.

A fekete színű kivitel modern és stílusos megjelenést kölcsönöz az állványnak, emellett könnyen illeszkedik bármilyen edzőterem vagy otthoni edzőszoba dekorációjához. Nem csak erős és tartós, de könnyű is, mindössze 12 kilogramm tömeggel rendelkezik, így könnyen szállítható és tárolható.

A termék méretei megegyeznek a termékfotón látható méretekkel, így könnyen megtudhatja, hogy pontosan hova fog illeszkedni a helyiségben. Az optimális használat érdekében javasoljuk, hogy szánjon elegendő helyet az állvány körül, hogy kényelmesen és biztonságosan végezhessen minden gyakorlatot.

Az állvány használata sokféle edzési lehetőséget kínál. A boxkörte felfüggesztett állapotban lóg a helyes magasságban, hogy fejlessze a reakcióidejét és a koordinációját. A reflexlabda állvány pedig kiváló eszköz arra, hogy javítsa a kéz-szem koordinációját és növelje az állóképességét. Ezek az eszközök összekapcsolva izgalmas és intenzív edzést biztosítanak, amelyek segítségével fokozhatja az erejét, a kitartását és a fókuszát.

Bármilyen fitnesz célkitűzése legyen is, ezeknek az eszközöknek a kombinációja az ideális a hatékony és változatos edzéshez. Fejlessze tovább az erejét és a teljesítményét, és élvezze az edzés izgalmát és kihívásait ezekkel a kiváló minőségű eszközökkel!

Ha szeretné elérni a legjobb eredményeket az edzése során, akkor a box állvány, boxkörte és reflexlabda állvány kombinációja tökéletes választás Önnek. Ne habozzon, szerezze be ezt a sokoldalú és hatékony edzéseszközt, és lépjen közelebb a céljaihoz!


Specifikáció

  • Magasság: 1,2-1,9 m
  • Szín: fekete
  • Méretek: termékfotón látható
  • Tömeg: 12 kg

További információk

Tömeg 12 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1