Nyelvdob - 11 tónusú - piros » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Nyelvdob – 11 tónusú – piros

35.560 Ft (Bruttó) 28.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: TD-R Kategóriák: ,

Nyelvdob – 11 tónusú – piros

A nyelvdob egyre nagyobb népszerűségnek örvendő hangszer, kompakt méretének köszönhetően szinte bárhol használható. Ez a hangszer egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és nem véletlenül. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor zenélhessen vele, legyen az otthon, az iroda, vagy akár egy parkban.

A nyelvdob kiváló minőségű anyagokból készült. Az acél-titán ötvözet garantálja a tartósságot és a kiváló hangzást. A piros szín pedig igazán különlegessé teszi ezt a hangszerüket.

Az 11 tónusú nyelvdob minden zenei stílushoz megfelelő hangzást biztosít. Legyen szó könnyed dallamokról vagy ritmusos ütemekről, a nyelvdob képes kifejezni minden hangulatot és érzelmét. Egyetlen ütésre megelevenedik és felszabadítja a kreativitásukat.

A nyelvdob átmérője 10 hüvelyk (25 cm), ami ideális méretet jelent. Nem túl nagy, hogy kényelmesen elférjen a kezükben, és nem túl kicsi, hogy ne tudjon megfelelő hangot produkálni. A 14 cm-es magasság és a 1,8 kg-os tömeg pedig optimális egyensúlyt biztosít a könnyű hordozhatóság és a stabil játék között.

Ez a hangszer nem csak a zenészek számára tökéletes választás, hanem bárki számára, aki szeretne kikapcsolódni, stresszt levezetni vagy csak egyszerűen megtapasztalni a zenélés örömét. A nyelvdob könnyen megtanulható és kezdők számára is könnyű bevezetést nyújt a ritmus világába.

Ne hagyja ki ezt az izgalmas zenei élményt! Vásárolja meg a piros nyelvdobot még ma, és hozza ki a legjobbat a kreativitásából, bárhova is megy!


Specifikáció

  • Anyagminőség: acél-titán ötvözet
  • Szín: piros
  • 11 tónusú
  • Átmérő: 10″
  • Magasság: 14 cm
  • Tömeg: 1,8 kg

Mi ez a hangszer?

A nyelvdob egy ütős hangszer és az ütős hangszernek az a fajtája, amelynek alapja a nyelv- vagy légdugattyús mechanizmus. A hangszerben a nyelv mozgatásával hoznak létre hangot. A nyelvdob általában a perkussziós hangszerek kategóriájába tartozik, és a világ különböző kultúráiban széles körben elterjedt. Hangja kemény és erőteljes, és számos zenei stílusban alkalmazzák, beleértve a jazzt, a bluesot, az afrikai zenét és a funkot.

A nyelvdob sokszínű hangszer, amelyet számos stílusban alkalmazhatunk. A legtöbb esetben a világzene, a folk, a blues, az afro-karibi zene, a reggae és az etnikai zenék kategóriájában szerepel, ahol a ritmus és a hangsúlyosság nagyon fontos szerepet játszanak. Emellett népszerű a néptánc zenéjében is, ahol a dob jellegzetes dobhangja adja a tánc ritmusát.

A nyelvdob lehetővé teszi a zenészek számára, hogy kreatívan használják a hangokat, és olyan egyedi és eltérő hangzásokat hozzanak létre, amelyek nem mindennapiak. Ennek köszönhetően a sokféle stílusban nélkülözhetetlen hangszerként szerepel.

További információk

Tömeg 2 kg
TOP