Térdeplőszék - sötétbarna » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Térdeplőszék – sötétbarna

48.260 Ft (Bruttó) 38.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: KC-DB1 Kategóriák: , Címke:

Térdeplőszék – sötétbarna

A térdeplőszék ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesebbé teszi az ülőmunkát és segíthet a mozgásszervi megbetegedések megelőzésében.

A térdeplőszék ideális választás azoknak, akik hosszú órákat töltenek ülőmunkával, és szeretnék kényelmesebbé tenni ezt a folyamatot. Az ergonomikus kialakításának köszönhetően a szék olyan testtartást biztosít, amely minimalizálja a hát- és gerincproblémák kockázatát, valamint segíti a mozgásszervi megbetegedések megelőzését.

A szék anyagminősége kiváló, hiszen fa keretből és magas minőségű habpárnázatból áll. A fa keret tartósságot és stabilitást nyújt, míg a habpárnázat kényelmes és rugalmas ülést biztosít. Ez a kombináció egyedülállóan kényelmes élményt nyújt a felhasználónak, még hosszabb ideig tartó ülések esetén is.

A térdeplőszék terhelhetősége akár 100 kg is lehet, ami azt jelenti, hogy különböző testalkatú emberek számára is ideális választás lehet. A stabilitás és a tartósság biztosítása érdekében a szék megfelelően tervezett és tesztelt.

Az ülőpárna mérete 41/37*29*7 cm, míg a térdpárna mérete 47/45*23*7 cm. Ez a méret tökéletesen illeszkedik a testhez, és optimális támogatást nyújt az ülő- és térdtámasznak. A puha és kényelmes párnázat további kényelmet biztosít, így a felhasználó a székben való tartózkodás során teljesen ellazulhat és felfrissülhet.

A térdeplőszék egyedülálló tulajdonságai és kiváló minősége révén tökéletes választás azok számára, akik hosszú órákat töltenek ülve. Ez a szék nemcsak kényelmet nyújt, hanem segít megelőzni a mozgásszervi megbetegedéseket és a rossz testtartás okozta problémákat is. Legyen szó irodai munkáról, tanulásról vagy otthoni tevékenységekről, a térdeplőszék biztosítja a megfelelő támogatást és kényelmet ahhoz, hogy hatékonyan és kényelmesen végezhesse feladatait.

A térdeplőszék stílusos és modern megjelenése bármilyen belső térbe tökéletesen illeszkedik. A könnyű súlyának köszönhetően könnyen mozgatható, így rugalmasan alkalmazkodik az igényekhez. A kiváló minőségű anyagok és a precíz kidolgozás biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot bármilyen ülő feladatvégzése közben. Élvezze a kényelmet és az egészséget a térdeplőszékben!

Specifikáció

  • Anyagminőség: fa keret + hab
  • Terhelhetőség: max. 100kg
  • Ülőpárna méret: 41/37*29*7cm
  • Térdpárna méret: 47/45*23*7cm

További információk

Tömeg 6 kg
TOP