Rágcsálóriasztó, ultrahangos - DERAMAX PROFI » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Ultrahangos rágcsálóriasztó – DERAMAX CAR

25.400 Ft (Bruttó) 20.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Ultrahangos rágcsálóriasztó – DERAMAX CAR

A Deramax Car az autók védelmére szánt rágcsálóriasztó, amely segít megelőzni a különböző kártevők által a járművekben a vezetékeken, párnákon stb. okozott károkat. A készüléket általában mezőgazdasági gépek, lakókocsik, hajók, autók, stb. védelmére használják. A Deramax Car rágcsálóriasztó erős ultrahang impulzusokat generál, amelyek nagyon kellemetlenek a rágcsálók számára, így azok rövid idő után elhagyják a védett területet. A készülék működése környezetbarát, vegyszerek használata nélkül üzemel.

A Deramax Car riasztó teljesen önellátó az áramellátás szempontjából, ezért nem kell csatlakoztatni az autó akkumulátorához, vagy más módon táplálni az autó, mezőgazdasági gép, hajó, lakókocsi stb. áramforrásáról. Így nincs szükség szakszerű beszerelésre, és az új autó sem veszíti el garanciáját a független csatlakoztatás miatt. Nem áll fenn továbbá az akkumulátor lemerülésének kockázata a jármű hosszabb leállása vagy egyéb műszaki problémák esetén.

Impulzusüzemű működés:
A Deramax Car akkumulátoros rágcsálóriasztó egyik alapvető előnye az optimalizált impulzusüzem, amely lehetővé teszi a nagyon magas hangnyomásszintű ultrahangjelek előállítását minimális energiafogyasztás mellett. A riasztó optimalizált impulzusüzemű működése alacsony energiaigénnyel jár.

Az ultrahangjel rezonancia erősítése:
A Deramax Car készülék rezonáns jelerősítést alkalmaz, ami fontos a lehető legnagyobb teljesítmény eléréséhez a lehető legalacsonyabb energiafogyasztás mellett. A riasztó elektronikus áramkörei által generált frekvenciákat az egyes gyártási sorozatokon belül kalibráljuk a használt piezo jelátalakítók (ultrahang „kibocsátók”) rezonanciafrekvenciáival.

Deramax Car tápegység:
A Deramax Car egy elemmel működő rágcsálóriasztó, amely egy szabványos 9V-os elemmel üzemeltethető.

A kártevők célcsoportja:
Patkányok, egerek, cickányok, menyétek, nyestek, stb.

Használati mód:
Beltéri- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A készülék ellenáll víznek, hónak, nedvességnek, pornak, magas hőmérsékletnek és fagynak (- 25°C-tól + 80°C-ig).

A Deramax Car eszköz biztonsága:
Az emberekre gyakorolt hatás szempontjából a Deramax Car riasztó nem zavarja kellemetlen zajjal a környezetét, teljesen csendes és biztonságos. Megfelel a hatályos törvények által előírt határértékeknek. A gyártó belső szabályai túlmutatnak az alkalmazandó törvényeken és figyelembe veszik az orvosi tudományos kutatásokat és a WHO ajánlásait a levegőben terjedő ultrahangjelekre vonatkozóan. Ugyanakkor ez a rágcsálóriasztó nem gyakorol negatív hatást a közönséges házi vagy haszonállatokra, például kutyákra, macskákra, lovakra, baromfira, egzotikus madarakra stb.

Kényelmes működés:
A készüléket semmilyen módon nem kell beállítani, teljesen automatikusan működik. Csak helyezze be az elemet és kapcsolja be a beépített kapcsolót.

Rágcsálóriasztó elhelyezése:
Minden autó motortere más-más méretű és elrendezésű. Mivel azonban nagyon kis területet kell védeni, a konkrét hely általában nem kritikus a hatékonyság szempontjából. Mindenesetre kerülje a forró motoralkatrészek közelébe helyezését. Általában a legjobb hely az akkumulátor közelében van, ahol egyrészt elegendő hely van számára, másrészt viszonylag alacsony a hőmérséklet.

Deramax Car hatékonysági tartomány:
A maximális hatótávolság optimális körülmények mellett akár 26 méter, ill. 300m² is lehet. A hatásos bevetési szög 120 fok, tehát a készülék speciális kialakítása biztosítja a 120 fokos, nagyon széles hatásos beavatkozási szög elérését, miközben az eszköz még a deklarált beavatkozási szög határán (azaz a jelkibocsátás fő irányán kívül) is a deklarált hangnyomásszint legalább 82%-át produkálja. Természetesen az ultrahangos jel a megadott 120 fokos beavatkozási szögön túl is terjed, de a hatásfok itt már alacsonyabb, ezért az objektivitás érdekében „csak” 120 fokos effektív beavatkozási szöget adunk meg.

A rágcsálóriasztók mennyisége egy térben:
Egy helyen tetszőleges számú ultrahangos rágcsálóriasztó helyezhető el, és jelzéseiket semmilyen módon nem befolyásolja negatívan. Éppen ellenkezőleg, különösen nagyobb vagy széttagoltabb területek védelmére általában több riasztót használnak, mivel az egy helyre telepített riasztók nagyobb száma azt jelenti, hogy az ultrahangos jel lényegesen jobban áthatja a védett teret, és az általános hatékonyság megnő.

– Nagy teljesítmény
– Hatékony impulzusüzem
– Rezonáns jelerősítés
– Széles hatásos beavatkozási szög a speciális konstrukciónak köszönhetően
– Biztonság
– Nagyfokú időjárásállóság

Műszaki paraméterek:

– A riasztó típusa: impulzusos ultrahangos rágcsálóriasztó
– Emberek számára zajszennyezés mentes
– Tápellátás: 9V-os elem (6LR61)
– Helyszín: beltéri- és kültéri használatra
– Hatótávolság és terület: akár 26 méter/300m²
– Hatószög: 120 fok
– Hangnyomásszint: 91 dB LAmax, effektív érték (TrueRMS)
– Beépített teljesítménykapcsoló: Igen
– Hatás háziállatokra: nincs, kivéve a tenyészegereket, hörcsögöket, tengerimalacokat stb., ha azok közvetlenül a riasztó közelében vannak.
– Üzemi hőmérséklet: – 25°C és + 80°C között.
– Méretek: méret: 105 mm x 60 mm x 40 mm (a rögzítőkonzolokkal együtt)
– Tömeg: 0,072 kg
– Származási ország: Csehország

További információk

Tömeg 2 kg

Érdekelhetnek még…

TOP