Pálinkafőző, lepárló, alkohol desztilláló - 30l » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Pálinkafőző, lepárló, alkohol desztilláló – 30l

85.090 Ft (Bruttó) 67.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: MSS-8 Kategóriák: , Címkék: , ,

Pálinkafőző, lepárló, alkohol desztilláló – 30l

A pálinkafőző, lepárló, alkohol desztilláló használata lehetővé teszi, hogy saját ízlése szerint elkészíthesse kedvenc italait.

Fedezze fel a pálinkafőzés és az alkohol desztillálás világát ezzel a professzionális pálinkafőzővel! Ez a kiváló minőségű lepárló berendezés lehetővé teszi, hogy otthonában elkészítse a saját, egyedi ízű italait, és megoszthassa azokat barátaival és családjával.

A pálinkafőző rozsdamentes acél és vörösréz anyagának kombinációja biztosítja a tartósságot és a hatékonyságot. A rozsdamentes acél alapanyag erős és ellenálló, míg a vörösréz hozzájárul a kiváló hővezetéshez és az egyenletes hőeloszláshoz. Ez az összetétel ideális a lepárláshoz annak érdekében, hogy elnyerje a legjobb minőségű alkoholt.

A pálinkafőző kapacitása 30 liter, így elegendő mennyiségű italt készíthet egyszerre. Akár hobbi célra, akár bulik és összejövetelek alkalmával használja, ez a lepárló berendezés garantáltan kielégíti az Ön igényeit.

A részegységek méretei gondosan megtervezettek, hogy praktikus és könnyen használható legyen. A fő egység mérete 35 x 35 cm, míg a kiegészítő részek méretei 18 x 10 cm és 20 x 11 cm. Ezek a méretek lehetővé teszik a berendezés könnyű tárolását és szállítását, így bármikor és bárhol elkészítheti a kedvenc italait.

A pálinkafőző tömege mindössze 6,5 kg, ami könnyű kezelhetőséget és mozgathatóságot biztosít. Nem kell aggódnia a nehéz és körülményes berendezések miatt – ez a pálinkafőző könnyedén kezelhető és könnyen tisztítható.

A rozsdamentes acél és vörösréz pálinkafőző ideális választás az otthoni lepárláshoz. A 30 literes kapacitással és a könnyű kezelhetőséggel rendelkező berendezés lehetővé teszi, hogy saját, egyedi ízű italokat készítsen.

Fedezze fel az alkohol desztillálás izgalmas világát ezzel a professzionális pálinkafőzővel! Hozza ki a legjobbat a kedvenc gyümölcseiből és készítsen különleges ízeket, amelyeket a barátai és a családja is imádni fog. Ne várjon tovább, kezdje el saját pálinkájának főzését ma!


Specifikáció

  • Anyag: rozsdamentes acél és vörösréz
  • Kapacitás: 30l
  • Részegységek méretei (termékfotón láthatóak): 35 x 35 cm; 18 x 10 cm; 20 x 11 cm
  • Tömeg: 6,5kg

További információk

Tömeg 8 kg
TOP