Vibrációs tréner, vibrációs masszírozó platform-fekete » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Vibrációs tréner, vibrációs masszírozó platform-fekete

63.500 Ft (Bruttó) 50.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: JF-CFM22 Kategóriák: , Címke:

Vibrációs tréner, vibrációs masszírozó platform-fekete

A vibrációs tréner, vibrációs masszírozó platform segítségével otthonában is egyszerűen edzhet és masszírozhatja különböző testrészeit. Fedezze fel az otthoni testmozgás és relaxáció új dimenzióját a vibrációs trénerrel és masszírozó platformmal!

A vibrációs tréner ABS anyagból készült, ami tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. A méretei (52,5x31x12,5 cm) optimálisak ahhoz, hogy könnyen tárolhassa és használhassa otthonában, akár a nappaliban vagy hálószobájában. A 200W teljesítménynek köszönhetően a tréner hatékony rezgéseket generál, amelyek serkentik az izmokat és segítenek az erőnlét és az izomtónus javításában.

A 11 kg-os tömegének köszönhetően stabil és biztonságos használatot garantál. A beépített LCD kijelző intuitív kezelést tesz lehetővé, és lehetővé teszi, hogy könnyedén kövesse az edzési előrehaladást és a beállításokat.

A vibrációs tréner rendelkezik 180 sebességszinttel, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő intenzitást és edzésteljesítményt. Az USB és Bluetooth csatlakozási lehetőség lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa az eszközt más eszközökhöz, például okostelefonhoz vagy tablethez, és élvezhesse az online edzésprogramokat vagy zenehallgatást.

A távirányítónak köszönhetően egyszerűen állíthatja be és szabályozhatja az edzési beállításokat anélkül, hogy félbeszakítaná az edzést. Két db gumikötél is tartozik a készlethez, amelyek lehetővé teszik a különféle gyakorlatok elvégzését és az izmok erősítését.

A vibrációs tréner fekete színben kapható, ami modern és elegáns megjelenést kölcsönöz neki. Így nemcsak hatékony eszköze lesz a testmozgásnak és a masszírozásnak, hanem stílusos kiegészítője is otthonának.

Ez az eszköz tökéletes választás azoknak, akik szeretnének otthonukban intenzív edzést és pihentető masszázst élvezni. A 180 sebességszint és a gumikötelek lehetővé teszik a test különböző részeinek hatékony és sokoldalú edzését, ahol bármilyen intenzitású és típusú gyakorlatot végezhet.

Az USB és Bluetooth csatlakozási lehetőség segítségével könnyedén csatlakoztathatja a trénert más eszközökhöz, így személyre szabhatja az edzési programokat és élvezheti a kedvenc zenéjét vagy podcastjait az edzés közben.

Fedezze fel az egyszerű és hatékony edzést és masszázst otthonában a vibrációs trénerrel és masszírozó platformmal! Hozza formába testét és élvezze a kényeztető masszázst egyetlen eszközzel!


Specifikáció

  • Anyagminőség: ABS
  • Méret: 52,5x31x12,5cm
  • Teljesítmény: 200W
  • Csomag tömege: 11 kg
  • Kijelző: LCD
  • 180 sebesség szint
  • USB és Bluetooth csatlakozási lehetőség
  • Távirányító
  • 2 db gumikötél
  • Szín: fekete

További információk

Tömeg 11 kg
TOP