Csomag postaláda, csomagláda - 58x44x35 cm » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Csomag postaláda, csomagláda – 58x44x35 cm

95.250 Ft (Bruttó) 75.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: CPL-543 Kategóriák: , Címke:

Csomag postaláda, csomagláda – 58x44x35 cm

A csomag postaláda, csomagláda ideális megoldást nyújt nagyobb küldemények biztonságos fogadásához és tárolásához.

A galvanizált acélból készült eszköz tökéletes megoldást nyújt a nagyobb küldemények biztonságos fogadásához és tárolásához. Ez a termék remek választás mindenki számára, aki rendszeresen kap csomagokat vagy más értékes tárgyakat postán keresztül.

Ez a postaláda és csomagláda fekete színben kapható, ami modern és elegáns megjelenést kölcsönöz neki. A galvanizált acél anyagból készült, így tartós és ellenálló a különböző időjárási viszonyokkal szemben. Ez azt jelenti, hogy akár hosszú évekig is megbízható védelmet nyújt a kültéri környezetben.

A külső méretei 58x44x35 cm, ami elegendő helyet biztosít a nagyobb méretű csomagok fogadásához. Emellett a postaláda könnyen hordozható, mivel csak 11 kg tömegű. Tehát könnyedén áthelyezhető az Ön igényei szerint.

Ez a postaláda és csomagláda két módon használható. Falra szerelhető, amely során lehetőség van a termék stabil rögzítéséhez a különböző falfelületeken. Így biztos lehet benne, hogy a csomagok biztonságban vannak, és nem kerülnek illetéktelen kezekbe. Azonban, ha szeretné szabadonállóként használni, akkor sem jelent problémát. Egyszerűen állítsa fel a megfelelő helyre, és máris készen áll a használatra.

Az oldalajtó mérete 42,5×44 cm, ami megfelelő teret biztosít a nagyobb csomagok kényelmes elhelyezéséhez és kivételéhez. Az ajtó zárral van ellátva, hogy további biztonságot nyújtson a küldeményeknek. Az egyszerű zármechanizmusnak köszönhetően gyorsan és könnyedén hozzáférhet a postaláda tartalmához.

Nyugodtan bízza a küldemények védelmét a erre a csomagládára, amely tökéletes kombinációja a funkcionalitásnak és esztétikának. Masszív kivitelezése és zárrendszerének megbízhatósága miatt ez az eszköz garantálja a küldemények maximális biztonságát és védelmét.

Ez a postaláda tökéletes választás mindazok számára, akik kényelmet, biztonságot és stílust keresnek a küldeményeik tárolásához és fogadásához. Ne habozzon, rendelje meg ma, és élvezze a könnyű és biztonságos csomagkezelést!


Specifikáció

  • Szín: fekete
  • Anyag: galvanizált acél
  • Külső méretek: 58x44x35 cm
  • Tömeg: 11kg
  • Falra szerelhető vagy szabadonállóként is használható termék
  • Oldalajtó méret: 42,5x44cm

További információk

Tömeg 11 kg
TOP