Műfű falburkoló panel - 50x50 cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Műfű falburkoló panel – 50×50 cm

4.318 Ft (Bruttó) 3.400 Ft (Nettó)

9 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: MFP-5050 Kategóriák: ,

Műfű falburkoló panel – 50×50 cm

A műfű falburkoló panel olyan kiváló megoldást kínál otthona, irodája, erkélye vagy akár rendezvény helyszíne számára, amelynek dekorációra van szüksége. Ez a panel tökéletes választás, hogy természetes és zöld környezetet teremtsen bármely helyiségben.

A panel készítéséhez 100% PE alapanyagot használnak, amely kiváló minőségű és tartós. Ez a magas minőségű anyag biztosítja, hogy a falburkoló panel hosszú élettartammal rendelkezzen, és ellenálljon az időjárás viszontagságainak.

A panel mérete 50×50 cm, ami tökéletes méret a könnyű telepítéshez és a kreatív elrendezésekhez. A kompakt méret lehetővé teszi, hogy rugalmasan alkalmazza ezeket a panelokat a kívánt területen. Az egyedi méretű falak vagy felületek esetén a panel könnyen vágással illeszthető és formázható a megfelelő mérethez.

A 4 cm vastagságú falburkoló panel magas stabilitást és tartósságot biztosít. Ezáltal a panel nemcsak esztétikai célokat szolgál, hanem kiváló hang- és hőszigetelést is nyújt. Ez ideális választás lehet olyan helyiségekben, ahol a kényelem és a hangszigetelés fontos szempont.

A műfű falburkoló panel kiválóan hajlítható, ami lehetővé teszi, hogy különböző formákat és mintákat hozzon létre. Ezáltal szabadon kifejezheti kreativitását és alkalmazkodhat a helyszín különböző igényeihez. A hajlíthatóság lehetővé teszi, hogy a falburkoló panel könnyedén illeszkedjen bármely olyan felületre, amelyet díszíteni szeretne.

A műfű falburkoló panel stílusos és időtálló megoldást nyújt, amely könnyen telepíthető és karbantartható. Ezzel a falburkolóval élővé és természetesnek érezheti otthonát vagy munkahelyét. A panel kiváló minősége és sokoldalúsága révén garantáltan elégedett lesz az eredménnyel.

Esztétikus és praktikus választás az otthon vagy iroda felújításához. Innovatív kialakítása inspiráló lehet az otthona vagy irodája számára. Az elegáns megjelenése magas minőséget sugall. Sokoldalú felhasználása lehetővé teszi a különböző területek dekorálását. A dekorációja a rendezvényeknek is varázslatos légkört kölcsönöz.

Felejtse el a hagyományos falburkoló anyagok korlátait, és válassza a műfű falburkoló panelt, hogy létrehozzon egyedi és lenyűgöző belső tereket. Bármely helyiség vagy esemény dekorálásához ideális választás, és garantáltan feldobja a környezetét.

Specifikáció

  • Alapanyag: 100% PE
  • Méret: 50×50 cm
  • Vastagság: 4 cm
  • Vágható
  • Hajlítható

További információk

Tömeg 1 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1