Alapanyag tároló - 3x25l szett » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Alapanyag tároló – 3x25l szett

53.340 Ft (Bruttó) 42.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Alapanyag tároló – 3x25l szett

Az alapanyag tároló segítségével átláthatóan és rendezetten tárolhatja a konyhai munkákhoz szükséges alapanyagokat. Ez a tároló pedig tökéletes megoldást kínál az alapanyagok átlátható és rendezett tárolására. Ez a prémium minőségű tároló kiválóan alkalmas mindenféle konyhai környezethez, legyen szó éttermekről, szállodai konyhákról vagy otthoni használatról.

A tároló anyagának kiválasztásához a legjobb minőségi műanyagokat használták. A PP (polipropilén) és PC (polikarbonát) alapanyagok rendkívül tartósak és ellenállnak a hétköznapi használat során jelentkező igénybevételnek. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon megbízhatóan szolgálja majd ki a konyhai tevékenységeket. A mellékelt nagy lapát végtelen felhasználási lehetőséget biztosít, a tágas nyílások pedig gyors hozzáférést biztosítanak az alapanyagokhoz. Tartsa az összes hozzávalót kézre álló távolságon belül, és fedezze fel a különböző ízeket a munkaterülete kényelméből!

A tároló fehér színének köszönhetően jól illeszkedik a modern konyhai berendezésekhez és könnyedén összhangba hozható a konyhai dekorációval. A letisztult megjelenés elegáns és professzionális benyomást kelt, amely a konyhai munkafolyamatok hatékonyabb végrehajtását segíti.

Ez a tároló rendelkezik egy egyszerűen mozgatható fedéllel, amely megőrzi az alapanyagok frissességét és védelmét. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen hozzáférjen az összetevőkhöz anélkül, hogy az edényt ki kellene mozdítania a pult alól. Ráadásul a fedél zároló csatokkal rendelkezik a szoros lezárás érdekében.

A tároló méretei is ideálisak a konyhai környezethez. A 37 x 26 x 45,7 cm-es méretek kompaktak, ami lehetővé teszi, hogy könnyen elférjen a konyhapulton vagy akár a kamra polcain is. Ugyanakkor elegendő helyet biztosít a 3×25 literes (kb. 3×15 kg liszt) kapacitásnak, amely elegendő mennyiségű alapanyag tárolására képes.

Ez az edény tökéletes nagy mennyiségű száraz alapanyag, például tészta, fusilli, rizs, szójabab és kukorica tárolására, pultok alatt vagy raktárhelyiségekben. Ideális választás pékségek, szállodák, kávézók és nagyüzemi konyhák számára.

Az alapanyag tároló azért lett tervezve, hogy megkönnyítse a konyhai munkafolyamatokat és rendet teremtsen az alapanyagok tárolásában. A könnyű hozzáférhetőség és az átlátható rendszer segítségével időt takaríthatunk meg, és hatékonyabbá tehetjük a konyhai tevékenységeket.


Specifikáció

  • PP és PC alapanyagból készült
  • Fehér
  • Kapacitás: 3x25l (kb. 3x15kg liszt)
  • Termék méret: 37 x 26 x 45,7 cm

 

További információk

Tömeg 6 kg
TOP