Vákuumcsomagoló - 180W » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Vákuumcsomagoló – 180W

184.150 Ft (Bruttó) 145.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: DZ-260A Kategóriák: , Címkék: ,

Vákuumcsomagoló – 180W

A vákuumcsomagoló segítségével légmentesen tárolhatóak a sütéshez, főzéshez szükséges alapanyagok, amelyek így tovább megőrzik frissességüket. Ez az innovatív eszköz lehetővé teszi, hogy légmentesen zárja a sütéshez és főzéshez szükséges alapanyagokat, így azok hosszabb ideig megőrzik frissességüket és ízüket.

A vákuumcsomagoló rendkívül erős motorral rendelkezik, amely 180W teljesítményt biztosít, így gyorsan és hatékonyan működik. A záró mechanizmus pedig akár 260W teljesítménnyel zárja légmentesen a csomagolózacskókat, hogy semmi levegő vagy nedvesség ne jusson be a csomagolt élelmiszerekbe.

Az eszköz masszív acélból készült, ami tartósságot és hosszú élettartamot garantál. A kompakt kialakításnak köszönhetően könnyen elfér a konyhapulton vagy a kamra polcain.

A gép maximális zárható mérete 33 x 25 cm, így akár nagyobb adagokat is csomagolhat egyszerre. A kamra mérete pedig 33 x 27 x 5 cm, ami elegendő helyet biztosít az élelmiszereknek a tökéletes csomagoláshoz.

A mikroszámítógépes vezérléssel ellátott berendezés vákuummérővel, működési beállítási és tömítési hőmérséklet zónával, valamint vészleállító gombbal van ellátva. A vákuummérő pontos valós idejű eredményeket mutat. Az egyszerű használat pedig csupán annyiból áll, hogy nyomja le a vákuumtáska fedelét, és a gép automatikusan elkezdi a munkát.

A csomagológép alkalmas friss húsok, gyümölcsök alapanyagok légmentes lezárására. De akár ipari környezetben használható gyógyszerek, víz alapú termékek, nyersanyagok, elektronikai alkatrészek és egyéb műanyag fóliát vagy műanyag alumíniumfóliát használó termékek lezárására is. Széles körben használják szupermarketekben, élelmiszergyárakban, otthonokban, desszertboltokban.

A vákuumcsomagoló rendkívül könnyű és ergonomikus kialakítású, így könnyen használható és kezelhető. Az egyszerű vezérlőpanelnek köszönhetően könnyedén beállíthatja a csomagolási időt és a vákuum erősségét az élelmiszer típusának megfelelően.

Ez a vákuumcsomagoló ideális választás mind az otthoni, mind a kereskedelmi felhasználásra. Hozza ki a legtöbbet az élelmiszerekből, és hosszabbítsa meg a frissességüket és ízüket ezzel a kiváló minőségű és megbízható vákuumcsomagolóval!


Specifikáció

  • Motor teljesítmény: 180W
  • Záró teljesítmény: 260W
  • Anyag: acél
  • Max. zárható méret: 33 x 25 cm
  • Kamra méret (H x Sz x M): 33 x 27 x 5 cm
  • Tömeg: 22kg

További információk

Tömeg 22 kg
TOP