Fémkereső, fémdetektor - 16cm hatótáv » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Fémkereső, fémdetektor – 16cm hatótáv

48.260 Ft (Bruttó) 38.000 Ft (Nettó)

1 készleten

Cikkszám: MD-3010 Kategóriák: , Címkék: ,

Fémkereső, fémdetektor – 16cm hatótáv

Fedezze fel a föld mélyén rejtőző kincseket és régiségeket ezzel az állítható magasságú, könnyű fémdetektorral. A fémdetektor maximális hatótávolsága 16 cm, és 7,5 kHz +/- 1kHz jel frekvenciájával biztosítja a pontos fémek észlelését. Az ellenálló, de könnyű anyagból készült kialakítás lehetővé teszi az egyszerű szállítást, és a detektor egyszerűen működtethető 2 darab 9V-os elemmel. A 550 x 355 x 153 mm-es méret és a 3 kg-os tömeg kényelmes használatot tesz lehetővé minden korosztály számára.

Vágjon bele a kincskeresés izgalmas világába ezzel a megbízható fémkeresővel!


Specifikáció:

  • Állítható magasság: 102-130 cm
  • Max. hatótávolság: 16cm (terepviszonyoktól és tárgytól függően változhat)
  • Energiaellátás: 2×9V (6F22, S006P)
  • Jel frekvencia: 7,5kHz+/-1kHz
  • Méret: 550 x 355 x 153mm
  • Tömeg: 3kg

fémdetektor


Mi is az a fémdetektor?

A fémkereső detektorok olyan eszközök, amelyek segítségével fém tárgyakat lehet találni a föld alatt vagy a vízben. Ezek az eszközök rendkívül érzékenyek a fémekre, és működésükhöz általában elektromágneses hullámokat használnak.

A legtöbb fémkereső detektor egy tekercsből áll, amelyet árammal táplálnak, és amelynek elektromágneses impulzusai bocsátanak ki a talajba. Amikor a detektort a tekercs fölé mozgatják, az impulzusok találkoznak a fém tárgyakkal, amelyek visszaverik azokat. A detektor érzékeli ezt a visszavert jelzést, és egy hangjelzéssel vagy villogó fényjelzéssel jelzi a fém tárgy jelenlétét.

A fémkereső detektorokat különböző célokra használják, például archeológiai kutatásokhoz, kincskereséshez, építkezésekhez és biztonsági ellenőrzésekhez. Az archeológusok használják ezeket az eszközöket, hogy segítsenek megtalálni régészeti leleteket. A kincskeresők főként értékes fém tárgyak keresésére használják őket. Az építők pedig a fémkereső detektorokat arra használják, hogy megtalálják a talajban rejtett fém objektumokat, például csöveket, kábeleket vagy más építészeti szerkezeteket. A biztonsági szakemberek pedig a fémkereső detektorokat arra használják, hogy találjanak fém tárgyakat, amelyek potenciálisan veszélyesek lehetnek, például fegyvereket vagy robbanóanyagokat.

Miért olyan népszerűek a fémkereső detektorok manapság?

A fémdetektorok népszerűsége több tényezőre vezethető vissza. Egyrészt az emberek mindig is kíváncsiak voltak a múlt rejtett kincseire és régészeti leletekre, és a fémkereső detektorok lehetővé teszik számukra, hogy megtalálják ezeket a tárgyakat. Ezen kívül a fémkereső detektorok technológiai fejlődése is hozzájárulhat a népszerűségükhöz. Ma már sokkal érzékenyebb és hatékonyabb fémkereső detektorok érhetők el, amelyek lehetővé teszik a fémek pontosabb és megbízhatóbb detektálását.

Emellett a fémkereső detektorok használata számos területen elterjedt. Az archeológiai kutatások, a kincskeresés, a régiségek és értékes fém tárgyak gyűjtése csak néhány példa. Emellett a fémkereső detektorokat a biztonsági szolgáltatások is használják, például az repülőtereken és rendezvényeken, hogy kiszűrjék a veszélyes tárgyakat. Végül, a fémkereső detektorok használata egyszerű és megfizethető, ami szintén hozzájárul a népszerűségükhöz.

További információk

Tömeg 3 kg
TOP