Elektromos TV emelő, TV lift - 20" - 500mm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Elektromos TV emelő, TV lift – 20″ – 500mm

74.930 Ft (Bruttó) 59.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: ETL-500 Kategóriák: , Címke:

Elektromos TV emelő, TV lift – 20″ – 500mm

Az elektromos TV emelő, TV lift segítségével egyszerűen és gyorsan beállíthatja a TV kívánt magasságát vagy akár el is rejtheti azt.

Fedezze fel az elektromos TV emelő, TV lift rendkívül praktikus és elegáns megoldását a TV készülékének kényelmes és hatékony használatához. Ez a modern eszköz lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan beállítsa a TV kívánt magasságát vagy akár el is rejthesse azt, így tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez és az enteriőr stílusához.

Az elektromos TV emelő alumíniumból készült, amely a tartósság és a könnyű súly kombinációját nyújtja. Ez a magas minőségű anyag biztosítja, hogy a TV emelő hosszú élettartammal rendelkezzen és ellenálljon a mindennapi használat során jelentkező igénybevételeknek.

A TV emelő kompatibilis a 28-32 hüvelykes méretű TV-kkel, így biztos lehet abban, hogy tökéletesen illeszkedik a kiválasztott készülékéhez. A 500 mm lökethossz lehetővé teszi, hogy a TV magasságát széles tartományban állítsa be, így megfelel az Ön kényelmi igényeinek és a környezetének.

A magasság állítási tartomány 77,4 és 127,4 cm között változik, ami lehetővé teszi, hogy a TV-t pontosan a kívánt pozícióba állítsa. Legyen szó a nappali ülőgarnitúrájáról vagy az ágyáról, könnyedén szabályozhatja a TV magasságát, hogy optimális látási élményt nyújtson.

Az emelési sebesség 20 mm/másodperc, ami gyors és sima mozgást eredményez a TV emelőben. Így Ön könnyedén és zökkenőmentesen változtathatja a TV pozícióját az ideális látási szög elérése érdekében. A gyors reakcióidő és a csendes működés hozzájárulnak ahhoz, hogy a TV emelő egyszerűen használható legyen.

A TV emelő szélessége mindössze 29 cm, így kompakt méretének köszönhetően könnyen integrálható bármilyen enteriőrbe anélkül, hogy túlzottan feltűnne. Ez a diszkrét design lehetővé teszi, hogy a TV emelő harmóniában legyen a környező berendezésekkel, és szinte észrevehetetlen maradjon, amikor nincs használatban.

A TV emelő maximális terhelhetősége 55 kg, így biztosítva van a belehelyezett készülék stabilitása. Nem kell aggódnia a készülék biztonsága miatt, mert az elektromos TV emelő kialakítása és erősítése biztosítja a megfelelő megtartást a kívánt pozícióban.

Röviden összefoglalva, az elektromos TV emelő, TV lift egy elegáns és praktikus megoldás, amely lehetővé teszi a TV magasságának könnyű és gyors beállítását, valamint a TV elrejtését, ha éppen nincs használatban. Az alumínium anyagminőség, a kompatibilis TV méret, a nagy lökethossz és a széles magasság állítási tartomány garantálja a tökéletes kényelmet és a látási élményt. Ne habozzon, és tegye még kényelmesebbé TV-nézését ezzel a lenyűgöző TV emelővel!

Specifikáció

  • Anyagminőség: alumínium
  • Kompatibilis TV méret: 28-32″
  • Lökethossz: 500 mm
  • Magasság állítási tartomány: 77,4-127,4 cm
  • Emelési sebesség: 20mm/másodperc
  • Szélesség: 29 cm
  • Max. terhelhetőség: 55kg

További információk

Tömeg 5 kg
TOP