Hordozható vetítővászon - állvánnyal - 80" » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Hordozható vetítővászon – állvánnyal – 80″

38.100 Ft (Bruttó) 30.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: DM-ABS-80 Kategóriák: , Címkék: , ,

Hordozható vetítővászon – állvánnyal – 80″

A hordozható vetítővászon kellemes kikapcsolódást nyújt legyen szó filmekről, sporteseményekről, illetve a különböző előadások tartását is megkönnyíti.

Fedezze fel a hordozható vetítővászon varázslatos világát! Ez az 80″ átlóval rendelkező kiváló minőségű eszköz nem csupán egy egyszerű projekciós felület, hanem Önnek is igazi kikapcsolódást nyújt a filmek, sportesemények és előadások szerelmeseinek. Legyen szó otthoni moziélményről, baráti összejövetelekről vagy akár professzionális prezentációkról, ez a vetítővászon minden alkalmat feldob és lenyűgöző élménnyé varázsol.

Az első dolog, ami szembetűnő, az a 80″ átló, ami egy hatalmas képet nyújt és megragadja az Ön figyelmét. Az éles képminőség és a tűéles részletek varázslatos vizuális élményt teremtenek, miközben a 16:9 képarány tökéletesen illeszkedik a legtöbb film, sportközvetítés vagy prezentáció formátumához.

A vetítővászon anyaga különleges poliészter vászon, amely garantálja a hosszú élettartamot és a sima felületet a tökéletes vetítési eredményekért. Ez az anyag nem csak a képminőséget emeli a következő szintre, hanem könnyen tisztítható is, így mindig kristálytiszta projekciót élvezhet. A vászon felhúzása és leengedése gyors és egyszerű, így azonnal készen állhat a vetítésre.

Az alumínium tripod rendkívül stabil és tartós, biztosítja a vetítővászon biztonságos helyzetben történő elhelyezését. Ezzel a könnyen összecsukható tripod rendszerrel könnyedén beállíthatja a megfelelő magasságot, hogy minden néző számára kényelmes és optimális vetítési élményt biztosítson. A vászon felső oldala állítható magasságú, így könnyedén beállíthatja azt a 200-250 cm közötti magasságot, amely leginkább megfelel az adott környezetnek és vetítési igényeknek.

A hordozható vetítővászon kompakt és könnyű kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén magával vihesse bárhova. Legyen szó otthoni használatról vagy utazásról, ez a vetítővászon mindig készen áll arra, hogy szórakoztató és interaktív élményt nyújtson. Az egész rendszer mindössze 8 kg súlyú, így nem jelent terhet a szállítás vagy a felállítás során.

Ne hagyja, hogy a vetítés korlátok közé szorítsa a kreativitását! A hordozható vetítővászon lehetővé teszi, hogy bármilyen helyszínen és bármikor megtapasztalhassa a mozgóképek és előadások lenyűgöző világát. Fedezze fel a kényelmet, a minőséget és a szórakozást, amit ez a vetítővászon nyújt, és élvezze az igazi filmes élményt otthonában vagy bárhol máshol.


Specifikáció

  • 80″ átló
  • Poliészter vászon
  • 16:9 képarány
  • Alumínium tripod
  • 178 x 100 cm képméret
  • vászon felső oldala 200-250 cm között állítható magasságú
  • 8 kg

 

További információk

Tömeg 8 kg
TOP