Pálinkafőző, lepárló, alkohol desztilláló - 20l » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Pálinkafőző, lepárló, alkohol desztilláló – 20l

71.120 Ft (Bruttó) 56.000 Ft (Nettó)

2 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: MSS-5 Kategóriák: , Címkék: , ,

Pálinkafőző, lepárló, alkohol desztilláló – 20l

A pálinkafőző, lepárló, alkohol desztilláló használata lehetővé teszi, hogy saját ízlése szerint elkészíthesse kedvenc italait.

Fedezze fel a pálinkafőzés és lepárlás izgalmas világát a rozsdamentes acél és vörösréz anyagokból készült pálinkafőzővel, lepárlóval és alkohol desztillálóval! Ez a kiváló minőségű eszköz lehetővé teszi, hogy saját ízlése szerint elkészítse kedvenc italait otthonában.

A pálinkafőző és lepárló tartálya 20 literes kapacitással rendelkezik, így elegendő mennyiségű italt készíthet egyszerre. A rozsdamentes acél és vörösréz anyagok kiváló hővezető képességgel rendelkeznek, amelyek optimális hőeloszlást biztosítanak a folyamat során. Ezáltal garantálható a párlatok tiszta íze és kiváló minősége.

A pálinkafőző, lepárló és alkohol desztilláló könnyen használható, és a részegységek méretei is ideálisak. A termékfotón is látható méretek (30 x 30 cm; 18 x 10 cm; 20 x 11 cm) lehetővé teszik a kompakt elhelyezést és a kényelmes működést. Ezenkívül a könnyű tömegű (5 kg) kialakítás lehetővé teszi, hogy könnyedén mozgassa az eszközt, és szükség esetén könnyen tárolhassa is.

A készlet nyílt hűtési módszert alkalmaz. A réz tekercs gyors hővezető képességgel rendelkezik, és nagy az érintkezési felülete a hűtőközeggel, így alacsonyabb desztillációs hőmérsékletet biztosít. A hűtővíz megtakarítása érdekében keringető vízszivattyú van csatlakoztatva. A kondenzátor alatti gumipárna szigetel és gyorsítja a hűtést.

Továbbá egy valós idejű hőmérő is található, amely kettős kijelzővel rendelkezik: Celsius és Fahrenheit, ami kényelmes a főzet hőmérséklet nyomon követéséhez a lepárlási folyamat során. A pálinkafőző hordóba adalékokat tehet, hogy ízeket adjon az alkoholhoz, így javítva annak minőségét az Ön megelégedésére.

Ha szeretné saját magának előállítani kedvenc italát, akkor ez a pálinkafőző, lepárló és alkohol desztilláló mindig a segítségére lesz. Fedezze fel a saját párlatok készítésének élményét, alkosson otthon egyedi italokat a saját ízvilága szerint, és lepje meg barátait, családját saját, egyedi italaival!

Rendelje meg ma ezt a pálinkafőzőt, lepárlót és alkohol desztillálót, és induljon el az izgalmas kalandok világában!

Specifikáció

  • Anyag: rozsdamentes acél és vörösréz
  • Kapacitás: 20l
  • Részegységek méretei (termékfotón láthatóak): 30 x 30 cm; 18 x 10 cm; 20 x 11 cm
  • Tömeg: 5kg

További információk

Tömeg 5 kg
TOP