Szimulátor állvány, konzol - összecsukható » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Szimulátor állvány, konzol – összecsukható

63.500 Ft (Bruttó) 50.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: G29ZDJ Kategóriák: , Címkék: ,

Szimulátor állvány, konzol – összecsukható

A szimulátor állvány használatával kényelmesebb és nagyobb élmény a versenyzés, szerezze be mielőbb és hozza ki magából a maximumot.

Az állvány rendelkezik egy masszív acél vázzal, amely biztosítja a stabilitást és tartósságot. Önnek nem kell aggódnia a megbízhatóság miatt, hiszen ez az állvány speciálisan erre a célra tervezett. A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően hosszú élettartammal bír, így hosszú távon élvezheti a versenyzést anélkül, hogy aggódnia kellene az eszköz állapota miatt.

A magassága könnyedén állítható, így mindenki megtalálhatja a saját kényelmi szintjének megfelelő beállítást. Legyenek hosszú vagy rövid lábai, a szimulátor állvány mindenki számára ideális megoldást kínál. Ezenkívül az állvány alap mérete is nagyon praktikus: 48×57,5 cm, ami lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen helyiségben elférjen.

A szimulátor állvány különleges részei is a maximális kényelmet szolgálják. A kormánytartó mérete 42×15 cm, így a kormánykerék kényelmesen elfér rajta, és stabilan tartja azt. Emellett a váltótartó mérete 16×12 cm, így a váltókar mindig könnyen elérhető és kézreálló lesz a verseny közben.

Az állvány összecsukható, így könnyen tárolható, amikor éppen nem használja. Összecsukott mérete mindössze 48x77x19 cm, tehát nem foglal sok helyet, és akár a szekrényben is elfér. Ez rendkívül praktikus, ha korlátozott hely áll rendelkezésedre, vagy szeretné az állványt könnyen magával vinni az utazások során.

Fontos megjegyezni, hogy az állvány ára kizárólag a vázat tartalmazza. A kormány, váltó és pedálok nem képezik a csomag részét, így ezeket külön kell beszereznie.

Szerezze be a szimulátor állványt még ma, és hozza ki magából a versenyzői maximumot. Tapasztalja meg a kényelmet és a nagyszerű élményt, amit ez az állvány nyújtani tud. Ne engedje, hogy a verseny során bármi is visszatartsa, és lépjen tovább a következő szintre a szimulátor állvánnyal!


Specifikáció

  • Acél váz
  • Állítható magasság: 68-80 cm
  • Alap méret: 48×57,5 cm
  • Kormánytartó méret: 42×15 cm
  • Váltótartó méret: 16×12 cm
  • Összecsukott méret: 48x77x19 cm, könnyen tárolható
  • Jobb- és balkezes felszerelési lehetőség
  • Tömeg: 14kg

Az ár kizárólag a vázat tartalmazza: a kormány, váltó, pedálok nem képezik a csomag részét.

További információk

Tömeg 15 kg
TOP