Alkoholszonda - Geti GAT01 » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Alkoholszonda – Geti GAT01

12.573 Ft (Bruttó)
9.900 Ft (Nettó)

3 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 06432121 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Az alkoholszonda modern félvezető érzékelővel rendelkezik a pontos mérés érdekében, használata egyszerű: rá kell fújni és a kijelzőn leolvasható az eredmény

Specifikáció

– Szenzor típusa: félvezető
– Kijelző: LCD, háttérvilágítással
– Mérési tartomány: 0.00 – 2.00 ‰ BAC
– Felbontás: ± 0.01 BAC%
– Pontosság: ± 0.08 ˆ ‰ BAC
– Üzemi hőmérséklet: 0 – 50 ° C
– Tömeg: 50g (akkumulátor nélkül)
– Méret: 123 x 44 x 19 mm
– 5 db fúvóka

Az alkoholszonda (más néven alkoholteszter) egy olyan eszköz, amelyet a vér alkoholszintjének mérésére használnak. Az alkoholszonda leggyakrabban a járművezetők állapotának ellenőrzésére használják, hogy megállapítsák, nem-e fogyasztottak-e túl sok alkoholt, ami befolyásolhatja a járművezetés biztonságát. Az alkoholszonda a lehetséges vér alkoholszinteket a vérben található etanol koncentrációjának meghatározásával határozza meg. Az alkoholszonda mérési eredményei segíthetnek a döntések meghozatalában a járművezetéshez vagy egyéb alkohollal kapcsolatos tevékenységekhez kapcsolódóan.

 

Az alkoholszondák a következő helyeken lehetnek használatban:

  1. Járművezetők ellenőrzése: Az alkoholszondák a leggyakrabban az autósok állapotának ellenőrzésére használják, hogy megállapítsák, nem fogyasztottak-e túl sok alkoholt, ami befolyásolhatja a járművezetés biztonságát.
  2. Baleseti vizsgálatok: Az alkoholszondák részei lehetnek a balesetek kivizsgálásának, hogy meghatározzák a szereplők alkoholos befolyásoltságát.
  3. Rendőrségi ellenőrzések: Az alkoholszondák rendőrségi ellenőrzések során használhatók, hogy meghatározzák a gyanúsított alkoholszintjét.
  4. Büntetőjogi ellenőrzések: Az alkoholszondák büntetőjogi ellenőrzések során használhatók, hogy meghatározzák a bűnösök alkoholszintjét.
  5. Munkahelyi biztonság: Az alkoholszondák a munkahelyeken is használhatók, például a balesetek megelőzése vagy a munkavégzés biztonságának javítása érdekében.
  6. Magánhasználat: Az alkoholszondák magánhasználatra is elérhetők, hogy segítsék az embereket abban, hogy meghatározzák, mennyi alkoholt fogyasztottak, és alkoholos befolyásoltságuk mértékét.

További információk

Tömeg 2 kg
TOP
Call Now Button