Alkoholszonda - Geti GAT01 » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Alkoholszonda – Geti GAT01

15.113 Ft (Bruttó) 11.900 Ft (Nettó)

5 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 06432121 Kategóriák: , Címkék: ,

Alkoholszonda – Geti GAT01

Az alkoholszonda modern félvezető érzékelővel rendelkezik a pontos mérés érdekében, használata egyszerű: rá kell fújni és a kijelzőn leolvasható az eredmény.

Az eszköz kiváló minőségű félvezető szenzorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a pontos és megbízható méréseket. Csak egyszerűen fújjon a szenzorra, és az eredmény azonnal megjelenik a nagy felbontású LCD kijelzőn. Az intuitív kijelző háttérvilágítással rendelkezik, így még rosszabb fényviszonyok között is könnyedén leolvashatóak az eredmények.

A készülék széles mérési tartománnyal rendelkezik, 0.00 és 2.00 ‰ BAC között. A készülék felbontása ± 0.01 BAC%, így az eredmények rendkívül pontosak és megbízhatóak. A beépített félvezető technológia lehetővé teszi az alkoholszonda magas pontosságát, amely ± 0.08 ‰ BAC hibahatárral rendelkezik.

Az alkoholszonda könnyen használható és hordozható. Az egyetlen dolog, amire szüksége van, az az, hogy fújjon a szenzorra. Az eredmény azonnal megjelenik a kijelzőn, így nem kell várakoznia vagy különösebb ismeretekkel rendelkeznie az eszköz használatához.


Specifikáció

 • Szenzor típusa: félvezető
 • Kijelző: LCD, háttérvilágítással
 • Mérési tartomány: 0.00 – 2.00 ‰ BAC
 • Felbontás: ± 0.01 BAC%
 • Pontosság: ± 0.08 ˆ ‰ BAC
 • Üzemi hőmérséklet: 0 – 50 ° C
 • Tömeg: 50g (akkumulátor nélkül)
 • Méret: 123 x 44 x 19 mm
 • 5 db fúvóka

Mire jó az alkoholteszter?

Az alkoholszonda (más néven alkoholteszter) egy olyan eszköz, amelyet a vér alkoholszintjének mérésére használnak. Az alkoholszonda leggyakrabban a járművezetők állapotának ellenőrzésére használják, hogy megállapítsák, nem-e fogyasztottak-e túl sok alkoholt, ami befolyásolhatja a járművezetés biztonságát. Az alkoholszonda a lehetséges vér alkoholszinteket a vérben található etanol koncentrációjának meghatározásával határozza meg. Az alkoholszonda mérési eredményei segíthetnek a döntések meghozatalában a járművezetéshez vagy egyéb alkohollal kapcsolatos tevékenységekhez kapcsolódóan.

Az alkoholszondák a következő helyeken lehetnek használatban:

 1. Járművezetők ellenőrzése: Az alkoholszondák a leggyakrabban az autósok állapotának ellenőrzésére használják, hogy megállapítsák, nem fogyasztottak-e túl sok alkoholt, ami befolyásolhatja a járművezetés biztonságát.
 2. Baleseti vizsgálatok: Az alkoholszondák részei lehetnek a balesetek kivizsgálásának, hogy meghatározzák a szereplők alkoholos befolyásoltságát.
 3. Rendőrségi ellenőrzések: Az alkoholszondák rendőrségi ellenőrzések során használhatók, hogy meghatározzák a gyanúsított alkoholszintjét.
 4. Büntetőjogi ellenőrzések: Az alkoholszondák büntetőjogi ellenőrzések során használhatók, hogy meghatározzák a bűnösök alkoholszintjét.
 5. Munkahelyi biztonság: Az alkoholszondák a munkahelyeken is használhatók, például a balesetek megelőzése vagy a munkavégzés biztonságának javítása érdekében.
 6. Magánhasználat: Az alkoholszondák magánhasználatra is elérhetők, hogy segítsék az embereket abban, hogy meghatározzák, mennyi alkoholt fogyasztottak, és alkoholos befolyásoltságuk mértékét.

További információk

Tömeg 2 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1