Szállító platform, görgős kocsi - 5000kg » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Szállító platform, görgős kocsi – 5000kg

34.290 Ft (Bruttó) 27.000 Ft (Nettó)

4 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: DWD-5000 Kategóriák: , Címkék: ,

Szállító platform, görgős kocsi – 5000kg

Fedezze fel a tökéletes szállítási megoldást a szállító platform görgős kocsijával! A szállító platform, görgős kocsi használatával könnyedén szállíthatja a nehéz gépeket, alkatrészeket vagy akár bútorokat.

Ez a robosztus és megbízható eszköz lehetővé teszi a nehéz gépek, alkatrészek és bútorok könnyed szállítását. Akár a raktárban, a műhelyben vagy akár otthon, ezzel a görgős kocsival gyorsan és hatékonyan végezheti el a szállítási feladatokat.

A szállító platform rendkívül tartós acél vázzal rendelkezik, amely biztosítja a stabilitást és a megbízhatóságot a nehéz teherhordozás során. A nagy teherbírású acélgörgők kiválóan alkalmasak a terhelésre és a sima gördülésre, míg a poliuretán bevonat extra védelmet nyújt a padló felületének és csökkenti a zajt a szállítás során.

A 360 fokban forgatható teherviselő tárcsa lehetővé teszi a könnyű manőverezhetőséget és a precíz irányítást a szűk területeken, folyosókon vagy forgalmas környezetekben. Ezzel a kocsival könnyedén elkerülheti az akadályokat és a nehézségeket, így időt és energiát takaríthat meg a szállítás során.

A szállító platform maximális teherbírása akár 5000 kg is lehet, így képes elbírni a nehéz gépeket, nagy alkatrészeket vagy bútorokat. Mégis, ennek ellenére a kocsi saját tömege mindössze 15 kg, így könnyedén mozgatható és szállítható egyik helyről a másikra. A kompakt mérete, amely 21 x 28,9 x 10,9 cm, lehetővé teszi, hogy könnyen tárolható legyen, amikor éppen nem használja.

Ez a szállító platform, görgős kocsi a praktikus és megbízható választás, amely megkönnyíti a nehéz teher szállítását bármilyen körülmények között. Kiváló minőségű anyagokból készült, hogy hosszú élettartamot biztosítson a használat ellenér, és rendkívül hatékonyan segítse Önt a szállítási feladatokban.

Ne habozzon, vásárolja meg még ma, és fedezze fel a szállítás és a mozgatás egyszerűségét ezzel a görgős kocsival!


Specifikáció:

  • Acél váz
  • Nagy teherbírású, poliuretánnal borított acélgörgők
  • 360°-ban forgatható teherviselő tárcsa a könnyű manőverezhetőség érdekében
  • Teherbírás: max. 5000 kg
  • Tömeg: 15 kg
  • Méret: 21 x 28,9 x 10,9 cm

 

 

További információk

Tömeg 15 kg
TOP