Vákuum szivattyú - 180W, 12l kamra » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Vákuum szivattyú – 180W, 12l kamra

86.360 Ft (Bruttó) 68.000 Ft (Nettó)

2 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: VPC-180 Kategóriák: , Címke:

Vákuum szivattyú – 180W, 12l kamra

A vákuum szivattyú használatával gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja a levegőt az adott munkatérből, legyen szó akár otthoni, akár ipari felhasználásról.

Ez a kifinomult eszköz lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen eltávolítsa a levegőt az adott munkaterületről, annak érdekében, hogy a legjobb eredményt érje el.

Fontos tudni, hogy az alkoholtartalmú anyagokkal való használatra nem alkalmas a vákuum szivattyú. Az alkohol hatására károsodhat az eszköz, ezért kérjük, hogy ügyeljen a megfelelő anyagok használatára a munkavégzés során.

A vákuum szivattyú rendkívül hatékony, és rendelkezik egy maximális térfogatárammal, amely akár 85 liter/perc is lehet. Ez lehetővé teszi a gyors és hatékony levegő eltávolítást a munkaterületről, így időt és energiát takaríthat meg.

A szivattyú erős teljesítménye, 180 watt, és magas fordulatszáma, 1720 1/perc, biztosítja a hatékony működést és a gyors eredmények elérését használat közben. Az eszköz feszültsége 230V/50Hz, így széles körűen használható fel a különböző igényeknek megfelelően.

A vákuum szivattyú kamra térfogata 12 liter, amely elegendő ahhoz, hogy nagyobb munkaterületeken is hatékonyan alkalmazható legyen. Az eszköz maximális üzemi hőmérséklete 70°C, így bátran használható olyan környezetekben is, ahol magas hőmérsékletnek van kitéve az eszköz. Ideális választás ipari projektekhez és otthoni felhasználásra.

A vákuumszivattyúval könnyedén és gyorsan végezheti el a levegő eltávolítását a munkaterületről. Kiváló teljesítménye, maximális térfogatárama és erős motorja biztosítja a hatékony működést. A kompakt kamra térfogata és a magas hőmérsékleti toleranciája lehetővé teszi széles körű felhasználást.

Vásároljon most egy vákuum szivattyút, és tapasztalja meg annak hatékonyságát! Ez az eszköz kiváló választás a gyors és egyszerű levegő eltávolításhoz, legyen szó akár ipari felhasználásról, barkácsról vagy otthoni projektekről. Ne hagyja, hogy a levegő korlátozza a munkáját, válassza a vákuumszivattyút, és végezzen professzionális munkát!


Specifikáció:

A szivattyú olaj nélkül kerül kiszállításra. Alkoholtartalmú anyagokhoz nem alkalmas.

  • Térfogatáram: max. 85 l/perc
  • Teljesítmény: 180W
  • Fordulatszám: 1720 1/perc
  • Feszültség: 230V/50Hz
  • Kamra térfogat: 12l
  • Maximális üzemi hőmérséklet: 70°C

 

További információk

Tömeg 10 kg
TOP