Pálinkafőző, lepárló, alkohol desztilláló - 12l » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Pálinkafőző, lepárló, alkohol desztilláló – 12l

63.500 Ft (Bruttó) 50.000 Ft (Nettó)

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: MSS-3 Kategóriák: , Címkék: , ,

Pálinkafőző, lepárló, alkohol desztilláló – 12l

A pálinkafőző, lepárló, alkohol desztilláló használata lehetővé teszi, hogy saját ízlése szerint elkészíthesse kedvenc italait.

Fedezze fel a saját párlatok világát a pálinkafőző, lepárló és alkohol desztilláló segítségével! Ez a kiváló minőségű eszköz lehetővé teszi Önnek, hogy a saját otthonában készíthesse el a kedvenc italait, ízlése szerint.

Ez a pálinkafőző, lepárló és alkohol desztilláló egyszerűen használható, így még a kezdők is könnyedén megtanulhatják, hogyan készítsék el saját párlataikat. A rozsdamentes acél és vörösréz anyagok kombinációja biztosítja a tartósságot és a kiváló minőséget. Ez a készülék tartós és ellenálló, hogy hosszú éveken át használhassa.

A 12 literes kapacitás lehetővé teszi, hogy egyszerre nagyobb mennyiségű italt készítsen, így akár családi összejöveteleken vagy baráti találkozókon is könnyedén elláthatja vendégeit saját párlataival. A pálinkafőző részegységeinek méretei (amelyeket a termékfotón is láthat), 25 x 25 cm, 18 x 10 cm és 20 x 11 cm, ideálisak a hatékony és eredményes folyamatokhoz.

A lepárlókészlet nyílt hűtési módszert alkalmaz. A réz tekercs gyors hővezető képességgel rendelkezik, és nagy az érintkezési felülete a hűtőközeggel, így alacsonyabb desztillációs hőmérsékletet biztosít. A hűtővíz megtakarítása érdekében keringető vízszivattyú van csatlakoztatva. A kondenzátor alatti gumipárna szigetel és gyorsítja a hűtést.

Ez a pálinkafőző, lepárló és alkohol desztilláló könnyű és kompakt, mindössze 4,5 kg súlyával, így könnyedén mozgatható és tárolható. Bárhol és bármikor használhatja, hogy élvezhesse a saját házi készítésű párlatok és alkoholos italok ízét.

Ne korlátozza magát a bolti italokra! Próbálja ki a pálinkafőzőt, lepárlót és alkohol desztillálót, és élvezze a saját, testre szabott italok előállításának élményét. Készítse el a saját pálinkáját, nyűgözze le barátait és családját a házi készítésű ínyencségekkel. Legyen a saját mestere a párlatoknak ezzel a kiváló minőségű és sokoldalú pálinkafőzővel, lepárlóval és alkohol desztillálóval!


Specifikáció

  • Anyag: rozsdamentes acél és vörösréz
  • Kapacitás: 12l
  • Részegységek méretei (termékfotón láthatóak): 25 x 25 cm; 18 x 10 cm; 20 x 11 cm
  • Tömeg: 4,5kg

További információk

Tömeg 5 kg
TOP