Nyelvdob - 14 tónusú - tengerészkék » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Nyelvdob – 14 tónusú – tengerészkék

66.040 Ft (Bruttó) 52.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: STDP-NB1414 Kategóriák: , Címkék: ,

A nyelvdob egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kellemes hangzású hangszer, kompakt méretének köszönhetően szinte bárhol használható.

Specifikáció

– Anyagminőség: réz és acél-titán ötvözet

– Szín: tengerészkék

– 14 tónusú

– Átmérő: 14″ ~36cm

– Magasság: 9 cm

 

Mi is az a nyelvdob?

A nyelvdob egy ütős hangszer. A nyelvdob ütős hangszernek az a fajtája, amelynek alapja a nyelv- vagy légdugattyús mechanizmus. A hangszerben a nyelv mozgatásával hoznak létre hangot. A nyelvdob általában a perkussziós hangszerek kategóriájába tartozik, és a világ különböző kultúráiban széles körben elterjedt. A nyelvdob hangja kemény és erőteljes, és számos zenei stílusban alkalmazzák, beleértve a jazzt, a bluesot, az afrikai zenét és a funkot.

A nyelvdob sokszínű hangszer, amelyet számos stílusban alkalmazhatunk. A legtöbb esetben a világzene, a folk, a blues, az afro-karibi zene, a reggae és az etnikai zenék kategóriájában szerepel, ahol a ritmus és a hangsúlyosság nagyon fontos szerepet játszanak. Emellett népszerű a néptánc zenéjében is, ahol a dob jellegzetes dobhangja adja a tánc ritmusát.

A nyelvdob lehetővé teszi a zenészek számára, hogy kreatívan használják a hangokat, és olyan egyedi és eltérő hangzásokat hozzanak létre, amelyek nem mindennapiak. Ennek köszönhetően a nyelvdob sokféle stílusban nélkülözhetetlen hangszerként szerepel.

További információk

Tömeg 2 kg
TOP