Rotációs polírozó gép - 5 kg » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Rotációs polírozó gép – 5 kg

57.150 Ft (Bruttó) 45.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: KT2000 Kategóriák: , Címke:

Rotációs polírozó gép – 5 kg

A rotációs polírozó gép használata lehetővé teszi a kisebb alkatrészek, ékszerek tisztítását, polírozását. Ez a kompakt eszköz lehetővé teszi, hogy professzionális minőségben felújítsa és csillogóvá varázsolja drágaköveit és egyéb apró tárgyait a saját otthonában.

A rotációs polírozó gép kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. A tartós és masszív szerkezetnek köszönhetően stabil és megbízható működést biztosít. A 230V feszültség és 60W teljesítmény tökéletes kombinációja gyors és hatékony munkát tesz lehetővé.

Az eszköz kapacitása 5kg, így elég helyet biztosít az ékszerek, alkatrészek és egyéb tárgyak polírozásához. Az ajtó átmérője 90mm, ami elegendő ahhoz, hogy kényelmesen elhelyezze és kivegye a tárgyakat. Emellett könnyű súlya, mindössze 7kg, lehetővé teszi, hogy könnyedén mozgassa a polírozó gépet és szükség szerint bárhova magával vigye.

Ez az eszköz ideális választás mindazoknak, akik szeretnék javítani az ékszereik és más apró tárgyaik megjelenését. Használatával könnyedén távolíthatja el a karcokat, foltokat és egyéb szennyeződéseket a felületekről, miközben ragyogó és csillogó végeredményt ér el.

A rotációs polírozógép kiválóan alkalmas a kisebb alkatrészek, ékszerek és egyéb tárgyak tisztítására és polírozására. Az egyszerű használatnak köszönhetően mindössze néhány lépésre van szükség a ragyogó végeredmény eléréséhez. Csak helyezze be az anyagot a gépbe, kapcsolja be, és a gép automatikusan beindul, hogy elvégezze a munkát.

Ez a rotációs polírozógép sokoldalú eszköz, amely számos területen előnyös lehet.  A gép erőteljes forgatása és a finom anyagokhoz használt polírozó közegek kombinációja garantálja, hogy az anyagok újra ragyogóak és csillogóak legyenek, ezzel jelentősen javítva a termékek kinézetét és értékét.

A rotációs polírozó gép egyszerűen használható, és a csomag tartalmazza az összes szükséges alkatrészt. Az erőteljes rotációs mozgás és a finom anyagokhoz használt polírozó közegek kombinációja garantálja a kitűnő eredményeket.

Válassza a rotációs polírozó gépet, hogy otthonában profi szintű polírozást és tisztítást érhessen el. Tegye ékszereit ragyogóvá, és újítsa fel a kisebb alkatrészeket a saját kényelmében. Ne vesztegesse az időt és az energiát kézi polírozással, inkább bízza rá a munkát erre a megbízható és hatékony eszközre.


Specifikáció

  • Feszültség: 230V
  • Teljesítmény: 60W
  • Kapacitás: 5kg
  • Ajtó átmérő: 90mm
  • Tömeg: 7kg

 

További információk

Tömeg 7 kg
TOP