Ollós emelő asztal - 200 x 200 mm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Ollós emelő asztal – 200 x 200 mm

31.750 Ft (Bruttó) 25.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Ollós emelő asztal – 200 x 200 mm

Az ollós emelő asztal a tökéletes választás azoknak, akik könnyedén szeretnék emelni és mozgatni a kisebb tárgyakat. Kényelmes és praktikus megoldást nyújt minden olyan helyzetben, ahol precíz és biztonságos emelésre van szükség.

Az emelő asztal felülete 200 x 200 mm-es, amely elegendő teret biztosít a különböző tárgyak elhelyezéséhez. Legyen szó akár műhelyről, raktárról vagy otthoni használatról, ez az asztal sokoldalúan alkalmazható.

Az asztal maximális terhelhetősége 40 kg, így könnyedén emelhet és mozgathat vele kisebb eszközöket, berendezéseket vagy más tárgyakat. A masszív alumínium kivitelnek köszönhetően az emelő asztal tartós és stabil, biztosítva a hosszú élettartamot.

A magasság szempontjából az asztal állítható 6 és 30 cm között, így lehetőséget nyújt a tárgyak pontos és kényelmes pozícióba emelésére. Ezzel az állítható magassággal a felhasználó könnyedén beállíthatja az ideális munkapozíciót, csökkentve a hátfájást és a fáradtságot.

Az ollós emelő asztal könnyű és hordozható, így könnyen áthelyezhető a kívánt helyre. Bárhová magával viheti, ahol szüksége van egy megbízható és hatékony emelő eszközre. Az ergonomikus kialakítás és az egyszerű kezelhetőség garantálja a felhasználói kényelmet és elégedettséget.

Összességében az ollós emelő asztal ideális választás a kisebb tárgyak kényelmes és precíz pozícióba történő emeléséhez. A tartós alumínium kivitel, a könnyű kezelhetőség és a változtatható magasság lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyan és biztonságosan végezzék munkájukat.

Az asztal megvásárlása valódi befektetés az effektív munkavégzés és a kényelem terén. A kompakt méret és a könnyű súly lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye, így soha nem kell többé a nehezen mozgatható tárgyakkal bajlódnia.

A rugalmas és állítható magasság révén mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb munkapozíciót, és így csökkentheti a hosszú távú testi fájdalmakat és kényelmetlenséget.

Ne habozzon, szerezzen be egy ollós emelő asztalt még ma, és élvezze az emelés egyszerűségét és hatékonyságát!


Specifikáció:

  • 200 x 200 mm felület méret
  • max. 40kg terhelhetőség
  • 6-30 cm közötti magasság
  • alumínium kivitel
  • 2 kg tömeg

 

További információk

Tömeg 2 kg
TOP