Szalagcsiszoló gép - frekvenciaváltóval, 1,5kW » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Szalagcsiszoló gép – frekvenciaváltóval, 1,5kW

508.000 Ft (Bruttó) 400.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: BGV-1500 Kategóriák: , Címkék: , ,

Szalagcsiszoló gép


A szalagcsiszoló gép használatával elvégezheti a különböző csiszolási feladatokat, a frekvenciaváltó lehetővé teszi a fordulatszámállítást.

Specifikáció:

  • Gumikerék: PH 427 X 30.5 cm
  • Fordulatszám: 0-2800 1/min (állítható)
  • Motorteljesítmény: 1,5kW
  • Körkörös csiszolás, ív csiszolás és sík csiszolás

A szalagcsiszoló gépek fontos szerepet töltenek be a faiparban, a fémiparban, az autóiparban és más iparágakban is. Ezek a gépek segítenek eltávolítani a felesleges anyagokat, simítani és formázni az anyagokat a kívánt méretekre és alakokra. A frekvencia váltós szalagcsiszoló gépek a legkorszerűbb technológiával rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy szabályozzák a fordulatszámot a megmunkálási feladatokhoz igazodva.

A PH 427 X 30.5 cm-es gumikerékkel felszerelt frekvencia váltós szalagcsiszoló gépek a legmagasabb minőséget és hatékonyságot nyújtják a felhasználók számára. Ez a nagyméretű gumikerék nagyobb felületet biztosít a munkadarabok számára, így lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű anyag eltávolítását és egyenletesebb csiszolást biztosít a felhasználók számára.

A fordulatszám az egyik legfontosabb jellemzője a frekvencia váltós szalagcsiszoló gépeknek. Ez a gép állítható fordulatszámú, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy finomhangolják a gépet a különböző feladatokhoz igazodva. A 0-2800 1/perc fordulatszám nagyon nagy tartományt lefed, így a felhasználók számára könnyűvé válik a megmunkálási feladatokhoz igazítani a gépet.

A 1,5kW-os motorteljesítmény nagyon hatékony és megbízható munkavégzést biztosít a felhasználók számára. Ez a nagy teljesítmény lehetővé teszi a gép számára, hogy nagy mennyiségű anyagot távolítson el és nagy sebességgel dolgozzon. A nagy teljesítményű motorok hatékonyabbak és megbízhatóbbak, mint a kisebb teljesítményűek.

A frekvencia váltós szalagcsiszoló gépek körkörös csiszolásra, ív csiszolásra és sík csiszolásra is képesek. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók széles körű felhasználási lehetőségeket találnak a gépben. A körkörös csiszolás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csiszoljanak a kör alakú vagy görbe felületeken, az ív csiszolás pedig az ívelt felületek és szélek simítására használható. A sík csiszolás pedig a sík felületek és lapok csiszolására szolgál. A gép könnyen átalakítható a különböző csiszolási feladatokhoz, így a felhasználók széles körű lehetőségeket találnak az anyagok megmunkálására.

A frekvencia váltós szalagcsiszoló gépek további előnye, hogy nagyon precízek és nagy pontossággal dolgoznak. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagyon pontosan formázzák az anyagokat és a kívánt méretekre alakítsák őket. A gépek magas pontossága és precizitása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagyon szép és pontos formákat hozzanak létre, amelyek tökéletesek lehetnek az adott alkalmazásra.

A frekvencia váltós szalagcsiszoló gépeknek van egy további előnye is, hogy kevésbé zajosak, mint a hagyományos szalagcsiszoló gépek. Ez nagyon fontos, mivel lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy hosszabb ideig dolgozzanak a géppel, anélkül hogy fülzúgás és zaj okozta kellemetlenségeket tapasztalnának. A kevesebb zaj azonban nem jelenti a kevesebb hatékonyságot, a gép még mindig nagyon hatékonyan dolgozik és nagy mennyiségű anyagot tud eltávolítani.

Végül, a frekvencia váltós szalagcsiszoló gépek rendelkeznek további biztonsági funkciókkal is, amelyek megakadályozzák a baleseteket és sérüléseket. Az ilyen típusú gépek rendelkeznek a túlterhelés elleni védelemmel, amely megakadályozza a gép túlmelegedését és az esetleges tűzeseteket. Emellett a gépnek van egy automatikus kikapcsoló rendszere is, amely akkor aktiválódik, ha a gép hirtelen leáll vagy túlmelegszik. Ez biztonságosabb és megbízhatóbb munkavégzést tesz lehetővé.

Összességében, a frekvencia váltós szalagcsiszoló gépek kiváló minőséget és hatékonyságot biztosítanak a felhasználók számára. A gépek nagy teljesítményűek, precízek, kevésbé zajosak és biztonságosak, így lehetővé teszik a felhasználók számára a különböző anyagok hatékony megmunkálását. A PH 427 X 30.5 cm-es gumikerékkel és 1,5 kW-os motorral rendelkező frekvencia váltós szalagcsiszoló gép különösen nagy teljesítményű és hatékonyan dolgozik a körkörös, ív és sík csiszolási feladatokban.

Az ív és körkörös csiszolási feladatokhoz a PH 427 X 30.5 cm-es gumikerékkel ellátott szalagcsiszoló gép kiválóan alkalmas az ívelt felületek és szélek megmunkálására, míg a sík csiszolási feladatokhoz a lapok és sík felületek megmunkálására használható.

szalagcsiszoló gép

 

További információk

Tömeg 30 kg
TOP