Oszcilláló fűrész, multivágó szerszámkészlet - 50 db » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Oszcilláló fűrész, multivágó szerszámkészlet – 50 db

38.100 Ft (Bruttó) 30.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Oszcilláló fűrész, multivágó szerszámkészlet – 50 db

Az oszcilláló fűrész, multivágó szerszámkészlet nélkülözhetetlen kelléke a megmunkálási folyamatoknak. Ez a sokrétű eszköz ideális választás minden olyan feladathoz, ahol precíziós vágásokra van szükség fa, fém vagy műanyag anyagokban.

Ez a fűrészkitűnő minőségű anyagokból készül. A HCS (keményített szénacél) és a rozsdamentes acél kombinációja biztosítja a tartósságot és a kiváló teljesítményt. Az anyagok keménysége 45-47 HRC, ami garancia a hosszú élettartamra és a megbízható működésre.

A szerszámkészletben három különböző méretű fűrészlap található. Az 1-3/4″, 1-3/8″ és 3-1/2″ hosszúságú lapok lehetővé teszik, hogy a megmunkálni kívánt anyag vastagságától függően válasszon. Ez az egyedülálló tulajdonság lehetővé teszi, hogy sokféle projektet végezzen, anélkül, hogy különféle fűrészeket kellene használnia.

Az oszcilláló fűrész nagyon sokoldalú és könnyen használható. Az ergonomikus fogantyú kényelmes tartást biztosít, így hosszabb ideig is kényelmesen dolgozhat vele. A fűrészlapok cseréje is egyszerű és gyors, így nincs szükség sok időt pazarolni a feladathoz való alkalmazkodással.

Ez a szerszámkészlet 50 darab fűrészlappal rendelkezik, így elég anyagot tartalmaz ahhoz, hogy hosszú ideig folyamatosan dolgozhasson anélkül, hogy új lapokat kellene vásárolnia. Ez a készletmennyiség lehetővé teszi a gyakori cserét, így mindig optimális vágási teljesítményt érhet el.

Az oszcilláló fűrész multivágó szerszámkészlet számos előnnyel jár, amelyek miatt érdemes beszerezni. Először is, a sokoldalúsága kiemelkedő, hiszen különböző anyagokban, például fában, fémben és műanyagban is alkalmazható. Ezáltal egyetlen eszközzel számos különböző projekten dolgozhat, pénzt és helyet takarítva meg a műhelyében.

Emellett a kiváló minőségű anyagokból készült fűrészlapok tartósságot és megbízhatóságot biztosítanak. A keménységük, valamint a rozsdamentes acél és HCS kombinációja garantálja, hogy hosszú távon is hatékonyan vágjanak és ellenálljanak a kopásnak.

Legyen szó bármilyen munkafolyamatról, az oszcilláló fűrész, multivágó szerszámkészlet nélkülözhetetlen segédeszköz a műhelyében. Számos alkalmazási területen használható, beleértve a bútorkészítést, építkezést, általános barkácsolást és sok mást.

Bízzon meg a fűrészlapok minőségében és a sokoldalúságában, hogy eredményesen és hatékonyan végezhesse a feladatokat!


Specifikáció:

  • Anyagminőség: HCS+rozsdamentes acél
  • Alkalmazható: fa, fém, műanyag
  • Méret: 1-3/4″, 1-3/8″, 3-1/2″
  • Keménység: 45-47 HRC
  • Mennyiség: 50 db

További információk

Tömeg 1 kg
TOP