Asztali habvágó - 65cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Asztali habvágó – 65cm

62.230 Ft (Bruttó) 49.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: HWF-65 Kategóriák: , Címkék: ,

Asztali habvágó – 65cm

Az asztali habvágó segítségével könnyedén készíthetőek egyedi ajándéktárgyak vagy akár modellezéshez szükséges prototípusok is.

Fedezze fel az asztali habvágó sokoldalúságát és alkalmazási lehetőségeit! Ez a kiváló minőségű eszköz ideális választás az egyedi ajándéktárgyak készítéséhez vagy akár modellezéshez szükséges prototípusok elkészítéséhez is.

Az asztali habvágóval könnyedén vághat és formázhat habtömböket bármilyen szögből, hogy létrehozhassa a legkülönlegesebb formákat és mintákat. Az oszlop és a fűtőszál szögei, valamint a vezetővonalzó helyzete állítható, így maximális rugalmasságot biztosít a vágási folyamat során.

Az eszköz gyorsan felmelegszik a 0,2 mm vastagságú forró huzalnak köszönhetően, ezért könnyedén vághat és formázhat mindenféle habot. A forró huzal hőmérséklete fokozatmentesen állítható 50 és 300 ℃ között, hogy még hatékonyabbá tegye a vágási folyamatot. Emellett túláram elleni védelmet is beépítettek az eszközbe, hogy garantálják a megbízhatóságot és a biztonságot.

A habvágó kiváló minőségű munkaasztallal rendelkezik, amelyen skálajelzések találhatók a könnyebb és pontosabb vágáshoz. A mozgatható vezetővonalzó további segítséget nyújt a hab precíz vágásához. A munkaasztal kétoldalas tűzálló MDF-ből készült, így rendkívül tartós és hosszú élettartamú. Az oszlop rozsdamentes acélból készült, ami stabilitást és megbízhatóságot biztosít a vágási folyamat során. A habvágó maximális vágási magassága 25 cm, és két hőstabil szigetelőblokk található a furatokban.

Az asztali habvágó széles körű alkalmazási területeket kínál. Használható hab, szivacs, gyöngypamut, szalag, KT tábla és egyéb anyagok vágására. A vágószál vastagsága mindössze 0,28 mm, így képes különféle formák létrehozására. Szögletörés, tangenciális vágás, kúpos vágás és még sok más technika megvalósítható ezzel az eszközzel.

Bármilyen alkotói projektet vagy munkát is tervez, az asztali habvágó biztosítja a szükséges funkcionalitást és megbízhatóságot. Vágjon és formázzon kreatív és egyedi ajándékokat, vagy hozzon létre részletes prototípusokat a modellezéshez. Az asztali habvágó kényelmes és egyszerű használatot nyújt, hogy a legjobb eredményeket érhesse el a vágás és a formázás során.


Specifikáció

  • Áramerősség: 3A
  • Vágószál vastagság: 0,28 mm
  • Vágási szélesség: max. 65 cm
  • Vágási magasság: 25 cm
  • Hőmérséklet: 50-300℃ (állítható)
  • Termék méret: 78 x 33 x 5,5 cm

 

További információk

Tömeg 10 kg
TOP