Intravénás gyakorló kar - 9db-os szett » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Intravénás gyakorló kar – 9db-os szett

49.530 Ft (Bruttó) 39.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: IVPA-9 Kategóriák: , Címke:

Intravénás gyakorló kar – 9db-os szett

Az intravénás gyakorló kar használata elősegíti az egészségügyi feladatok elvégzésének gyakorlását, elsajátítását. Ez a kar lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyakorolják a szúrást, az infúziós kezeléseket és más intravénás eljárásokat anélkül, hogy valódi betegeket veszélyeztetnének. Javítja a technikai készségeket, növeli a magabiztosságot és maximalizálhatja a betegellátás minőségét.

Az intravénás gyakorló kar kiemelkedő funkcionalitással rendelkezik, amely elősegíti a gyakorlatok hatékony elvégzését és a képességek kiváló fejlesztését. Az állvány magassága kényelmesen beállítható, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megtalálja az ideális magasságot a gyakorláshoz. Ezáltal minden felhasználó személyes igényeihez és preferenciáihoz igazíthatja a beállításokat.

A gyakorló kar hossza is optimális, 60 centiméter hosszú, amely valósághű gyakorlási lehetőségeket kínál. Ez a hossz ideálisnak bizonyul az intravénás beavatkozások szimulálására, és segít a felhasználóknak megtanulni a megfelelő technikákat és az optimális helyezést az injekciós pontok megtalálásához.

A szett tartalma magában foglal mindent, amire szüksége lehet a gyakorló karral való munkához. A termékfotón látható összes elemet tartalmazza, ami megkönnyíti a felhasználók számára a kezdeti beállítást és azonnali gyakorlást. Az összes szükséges tartozékot és kiegészítőt, mint például a csatlakozókat és a tárolót, a szett részeként mellékelték.

Az intravénás gyakorló kar nemcsak a kezdő egészségügyi szakembereknek, hanem a tapasztaltabb szakembereknek is ideális eszköz. A lehetőség, hogy valósághű környezetben gyakorolhassanak, jelentősen javítja a készségeket és a biztonságot az intravénás beavatkozások során. A gyakorló kar könnyen hordozható és tárolható, így ideális megoldást kínál a rendszeres gyakorláshoz otthon vagy a kórházi környezeten kívül.

Válassza az intravénás gyakorló kart, és fedezze fel a lehetőségeket a gyakorlati képességeinek fejlesztésére és a betegbiztonság növelésére. Az eszköz magas minőségű anyagokból készült, ezért tartós és megbízható, így hosszú élettartammal szolgál. Ne habozzon, kezdje el a gyakorlást ma, és lépjen egy új szintre az intravénás beavatkozások terén!


Specifikáció

  • Állvány magasság: ~30-50 cm között állítható
  • Gyakorló kar hossza: 60 cm
  • A szett tartalma a termékfotón látható.

További információk

Tömeg 6 kg
TOP